Wat biedt De InternetJurist?

Werkwijze

Voordelen

Tarieven

Voorwaarden

Contact

De InternetJuristen

Home

Tarieven


U kunt op verschillende manieren contact leggen met De InternetJurist namelijk via E-mail, Skype of chat. Wilt u meer informatie over Skype of chat dan kunt u dat vermelden in uw adviesaanvraag.

De tarieven zijn voor particulieren verschillen van die voor bedrijven en organisaties . Hieronder noemen we de prijzen voor particulieren (die inclusief BTW zijn) en die van bedrijven/organisaties (die exclusief BTW zijn) staan er tussen haakjes achter.

1.   Juridisch advies per mail: € 60 per uur (€ 80 per uur) op basis van een door ons aan u te leveren offerte en eventuele nacalculatie. Overleg per skype of chat per 30 minuten of een deel ervan: € 30 (€ 40).
2.   Een doorverwijzing kost u niks.
3.   Een concreet antwoord dat meteen voorhanden is geven wij u gratis.

Het bedrag kan worden overgemaakt naar een bankrekeningnummer dat wij u in de mail zullen doen toekomen ovv De InternetJurist en het kenmerk dat wij u doen toekomen. Uiterlijk drie werkdagen nadat het geld op onze rekening is gestort krijgt u een reactie per E-mail of nemen wij met u contact op om een tijd af te spreken voor de chat of het skypecontact.

Onze prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven en instellingen en bij onze E-mail aan u voegen wij een factuur bij.